De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Trio's & Quads


Wat zijn de trio's & quads?

De categorieën trio en quad zijn voor leerlingen die wat pit en lef hebben, opzoek zijn naar uitdaging,maar het daarnaast ook leuk vinden om in een "small crew" te dansen. de trio's en quads zullen deelnemen aan verschillende competities in het binnenland en bij genoeg punten ook in het buitenland (EK/WK). Zoals de benaming al zegt zullen de trio's met zijn drieën  deelnemen aan de wedstrijden. De quads dansen de wedstrijden met zijn vieren. 

 

Inhoud van een les

Tijdens de lessen zullen we met meerdere trio's en quads in een ruimte trainen. Als docente zorg ik voor een eerlijke afwisseling in tijd en aandacht. Er wordt dus langzamerhand steeds meer discipline en zelfstandigheid verwacht. In de maanden september tot aan december zal er hard gewerkt moeten worden. Elk trio/quad zal een eigen choreografie krijgen die we er goed in moeten stampen. In december zal de eerste wedstrijd plaatsvinden. De dans die de trio's en quads aangeleerd krijgen blijven vrijwel het hele jaar hetzelfde. Natuurlijk luisteren we naar jurycommentaar en zal er zo nu en dan wat aangepast worden.

 

 

Trainingsdag Leeftijd Tijd
Woensdag Vanaf 11 jaar 18.00 - 19.00 uur