De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Solo's, Duo's & Trio's


Wat zijn de Solo's & Duo's?

De categorieën solo & duo zijn voor leerlingen die wat pit en lef hebben, maar ook op zoek zijn naar uitdaging. De solo's & duo's zullen deelnemen aan verschillende competities in het binnenland en bij genoeg punten ook in het buitenland (EK/WK). Zoals de benaming al zegt zullen de solo’s alleen deelnemen aan de wedstrijden. De duo’s dansen de wedstrijden  natuurlijk met een partner. Het is erg spannend op een groot podium, maar met wat lef en adrenaline zullen we samen het beste resultaat neerzetten!

 

Inhoud van een les

Tijdens de lessen zullen we met meerdere solo's & duo's in een ruimte trainen. Als docente zorg ik voor een eerlijke afwisseling in tijd en aandacht. Er wordt dus langzamerhand steeds meer discipline en zelfstandigheid verwacht. In de maanden september tot aan december zal er hard gewerkt moeten worden. Elke solo en elk duo krijgt een eigen choreografie die we goed moeten stampen. In december zal de eerste wedstrijd plaatsvinden. De dans die de solo’s en duo’s aangeleerd krijgen blijven vrijwel het hele jaar hetzelfde. Natuurlijk luisteren we naar jurycommentaar en zal er zo nu en dan wat aangepast worden.

 

Wanneer?

De lessen zullen plaatsvinden op woensdagavond. Als uw dochter/zoon geselecteerd wordt voor het programma duo, houd er dan rekening mee dat er een bijpassende danspartner gevonden en/of geselecteerd moet worden!

 

Trainingsdag Leeftijd Tijd
Woensdag Vanaf 11 jaar 17.00 - 18.00 uur