De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Selectieteams


Wat is een Selectieteam?

De selectieteams zijn voor leerlingen die het gaaf vinden om met een groot team op het podium te staan en er samen alles aan doen om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. De selectieteams zullen deelnemen aan verschillende competities in het binnenland en bij genoeg punten ook in het buitenland (EK/WK). Er ontstaan veel nieuwe vriendschappen in deze teams, je wordt een hechte groep. We stellen samen een aantal doelen en die zullen we bereiken! We werken naar de top!

 

Inhoud van een les

Als team is het van belang om twee keer in de week te trainen. Het is belangrijk dat de teamleden elkaar goed leren kennen zodat ze op elkaar kunnen bouwen. Teambuilding speelt hierin een grote rol!

Langzamerhand werken we aan discipline, zelfstandigheid, kracht, lenigheid, techniek en uitstraling. Het is hard werken, maar het is het helemaal waard! In de maanden september tot aan december zal er het hardst gewerkt moeten worden. Elk team zal een eigen choreografie krijgen, in december zal vervolgens de eerste wedstrijd plaatsvinden. De choreografie die de teams aangeleerd krijgen blijven vrijwel het hele jaar hetzelfde. Natuurlijk luisteren we naar jurycommentaar en zal er zo nu en dan wat aangepast worden.

 

Wanneer?

De lessen zullen plaatsvinden op maandagavond en donderdagavond in 2 categorieën.

* Empire leeftijd t/m 10 jaar

* The Rivals leeftijd t/m 12 jaar

* Team U14 t/m 14 jaar

* Team U16 t/m 16 jaar

 

 

Trainingsdagen Leeftijd Tijd Locatie
Maandag Empire 16.00 - 17.00 The Program
Maandag The Rivals 17.00 - 18.00 The Program
Maandag Team U 16 16.30 - 18.00 House Of Happines Club
Donderdag Empire 16.00 - 17.00 The Program
Donderdag The Rivals 17.00 - 18.00 The Program
Donderdag Team U16 19.00 - 20.00 House Of Happines Club