De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Mijn naam is Nickyta Domaszewicz


Op tweejarige leeftijd begon mijn passie voor dansen al, ik was een erg druk meisje en kon niet stilzitten.  Met de jaren begon mijn passie zich te ontwikkelen en volgde ik steeds meer lessen. Vele balletlessen, streetdance/hiphop-lessen, moderne lessen en auditielessen volgden om uiteindelijk toegelaten te kunnen worden tot de dansvakopleiding.

 

Met succes, hierdoor werd ik toegelaten op de opleiding Dans van het Nova College te Haarlem. Met trots kan ik zeggen dat ik cum laude geslaagd ben en in het bezit ben van een diploma!

 

Naast mijn intensieve opleiding begon ik ook met het geven van danslessen aan kleuters, tieners en jongvolwassenen. Zo geef ik voornamelijk streetdance/hiphop-lessen, maar ik heb het lesgeven langzamerhand ook uitgebreid met het geven van kinderdans, peuter- en kleuterdans, Modern, Floorwork, Commercial en Jazz-lessen.

 

Dansdocent zijn is hard werken, maar absoluut het leukste vak wat er is!

Met mijn kennis, ervaring, passie en enthousiasme wil ik mijn leerlingen op een hoger dansniveau brengen en hun talenten samen verder ontwikkelen!