De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Lidmaatschap 


Tarieven lesrooster 2022/2023

 

Het dansseizoen duurt tien maanden, van 22 augustus tot en met 8 juli. Vervallen lessen proberen wij altijd in te halen. Mocht dit niet lukken is het inhalen van een les ook mogelijk tijdens een andere les.

We incasseren elke 4 weken de contributie, die afhankelijk is van je leeftijd, het soort les en het aantal keer per week dat je bij ons komt.

Reguliere lessen

(Kids 1 t/m 9 jaar)

(Teens 10+)

 

Kids Basic abonnement

De kosten van een Kids Basic abonnement bedragen €26.95 per maand. Met een Kids Basic abonnement kun jij een keer per week dansen in een les naar keuze. 

Kids Plus abonnement

De kosten van een Kids Plus abonnement bedragen €46.95 per maand. Met een Kids Plus abonnement kun jij twee keer per week dansen in een les naar keuze. 

 

Teens Basic abonnement

De kosten van een Teens Basic abonnement bedragen €30.95 per maand. Met een Teens Basic abonnement kun jij een keer per week dansen in een les naar keuze. 

Teens Plus abonnement

De kosten van een Teens Plus abonnement bedragen €50.95 per maand. Met een Teens Plus abonnement kun jij twee keer per week dansen in een les naar keuze. 

Teens Unlimited abonnement

De kosten van een Teens Unlimited abonnement bedragen €60.95 per maand. Met een Teens Unlimited abonnement kun jij onbeperkt dansen in lessen naar keuze. 

 

Strippenkaarten

Kids & Teens strippenkaarten hebben een tegoed van 10 reguliere lessen. 

 


TalentProgram

 

TalentProgram Solo’s en Duo’s

De kosten van de selectie solo’s en duo’s bedragen €40.95 per maand. Dit pakket bestaat uit vier lessen solo/duo + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

TalentProgram Trio's en Quad's

De kosten van de Selecties trio's en quad's bedragen €40.95 per maand. Dit pakket bestaat uit vier lessen trio/quad + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

TalentProgram Teams

De kosten van de teams bedragen € 70.95 per maand. Dit pakket bestaat uit acht lessen + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

TalentProgram Unlimited

De kosten van een TalentProgram Unlimited abonnement bedraagt € 90.95 per maand. Dit pakket bestaat uit keuze tot alle mogelijke lessen. (Teams, solo, duo, trio en reguliere lessen)  

 

Ben je geselecteerd voor meerdere onderdelen van het TalentProgram en besluit je dit te doen dan is TalentProgram Unlimited het abonnement dat word aangeraden. 

 

Ben je geselecteerd voor 1 onderdeel van het TalentProgram maar wil jij jezelf daarnaast blijven ontwikkelen, ook dan is het TalentProgram Unlimited abonnement precies geschikt voor jou! 

 

Extra lessen

Onze wedstrijddansers, die via auditierondes zijn toegelaten, zijn verplicht om minimaal 3 lessen per week te volgen. Er zijn 2 selectie team uren per week + een reguliere les naar keuze. Deze extra les kan ook gecombineerd worden met de vooropleiding, solo/duo of trio/quad training. De bijdrage van deze lessen zit verwerkt in de abonnementen. 

 

Overige kosten

Houd er rekening mee dat er voor de vooropleiding zwarte danskleding aangeschaft moet worden. 

Voor de selectie solo's & duo's en de teams zullen er zowel trainingspakken als wedstrijdtenues aangeschaft moeten worden. 

De entreeprijs van een wedstrijd dient u zelf te voldoen. Zowel de dansers als eventueel publiek moeten deze prijs betalen. 

 


Q. Hanteert The Program een maandabonnement en kan ik het maandelijks opzeggen?

A. Onze lidmaatschappen zijn seizoensgebonden en niet per maand opzegbaar. Dit seizoen is van 22 augustus 2022 tot en met 8 juli 2023.

 

Q. Hoe zijn de vakanties berekend in het abonnement per 4 weken?

A. Het jaarabonnement wordt geïncasseerd per 4 weken. Het seizoen is van 22 augustus tot en met 24 juni 2022 waarbinnen de vakanties vallen zoals opgenomen onder de agenda.

 

Q. Ik dans in een wedstrijdteam, welk abonnement heb ik nodig?

A. Onze wedstrijddansers, die via auditierondes zijn toegelaten, zijn verplicht om minimaal 3 lessen per week te volgen. Er zijn 2 selectie uren per week en een les naar keuze nodig.