De leukste en gezelligste dansschool van de Bollenstreek. Ben je op zoek naar uitdaging op dansgebied? Dan is Nickyta's Dance Classes echt iets voor jou!

Lidmaatschap 


Tarieven lesrooster 2022/2023

 

Het dansseizoen duurt tien maanden, van 22 augustus tot en met 8 juli. Vervallen lessen proberen wij altijd in te halen. Mocht dit niet lukken is het inhalen van een les ook mogelijk tijdens een andere les.

We incasseren elke 4 weken de contributie, die afhankelijk is van je leeftijd, het soort les en het aantal keer per week dat je bij ons komt.

Reguliere lessen

(Kids 1 t/m 9 jaar)

(Teens 10+)

 

Kids Basic abonnement

De kosten van een Kids Basic abonnement bedragen €26.95 per maand. Met een Kids Basic abonnement kun jij een keer per week dansen in een les naar keuze. 

Kids Plus abonnement

De kosten van een Kids Plus abonnement bedragen €46.95 per maand. Met een Kids Plus abonnement kun jij twee keer per week dansen in een les naar keuze. 

 

Teens Basic abonnement

De kosten van een Teens Basic abonnement bedragen €30.95 per maand. Met een Teens Basic abonnement kun jij een keer per week dansen in een les naar keuze. 

Teens Plus abonnement

De kosten van een Teens Plus abonnement bedragen €50.95 per maand. Met een Teens Plus abonnement kun jij twee keer per week dansen in een les naar keuze. 

Teens Unlimited abonnement

De kosten van een Teens Unlimited abonnement bedragen €60.95 per maand. Met een Teens Unlimited abonnement kun jij onbeperkt dansen in lessen naar keuze. 

 


TalentProgram

Vooropleiding

De kosten van de vooropleiding bedragen €40.95 per maand. Dit pakket bestaat uit vier lessen vooropleiding + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

Selecties solo’s en duo’s

De kosten van de selectie solo’s en duo’s bedragen €40.95 per maand. Dit pakket bestaat uit vier lessen solo/duo + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

Selecties trio's en quad's

De kosten van de Selecties trio's en quad's bedragen €40.95 per maand. Dit pakket bestaat uit vier lessen trio/quad + 4 reguliere lessen naar keuze. 

Selectie teams

De kosten van de teams bedragen € 70.95 per maand. Dit pakket bestaat uit acht lessen + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

Combinatiepakketten

  • De lessen teams en vooropleiding kunnen gecombineerd worden tot combinatiepakket 1. de kosten hiervan bedragen €90.95 per maand. Dit is een korting van €10 per maand. Het pakket bestaat uit twaalf lessen + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

  • De lessen solo’s/duo’s, teams en vooropleiding kunnen gecombineerd worden tot combinatiepakket 2. De kosten hiervan bedragen €90.95  per maand. Dit is een korting van maar liefst €51 per maand! Het pakket bestaat uit zestien lessen, + 4 reguliere lessen naar keuze. 

 

Extra lessen

Onze wedstrijddansers, die via auditierondes zijn toegelaten, zijn verplicht om minimaal 3 lessen per week te volgen. Er zijn 2 selectie team uren per week + een reguliere les naar keuze. Deze extra les kan ook gecombineerd worden met de vooropleiding, solo/duo of trio/quad training. De bijdrage van deze lessen zit verwerkt in de abonnementen. 

 

Verdere kosten

Houd er rekening mee dat er voor de vooropleiding zwarte danskleding aangeschaft moet worden. 

Voor de selectie solo's & duo's en de teams zullen er zowel trainingspakken als wedstrijdtenues aangeschaft moeten worden. 

De entreeprijs van een wedstrijd dient u zelf te voldoen. Zowel de dansers als eventueel publiek moeten deze prijs betalen. 

 


Q. Hanteert The Program een maandabonnement en kan ik het maandelijks opzeggen?

A. Onze lidmaatschappen zijn seizoensgebonden en niet per maand opzegbaar. Dit seizoen is van 22 augustus 2022 tot en met 8 juli 2023.

 

Q. Hoe zijn de vakanties berekend in het abonnement per 4 weken?

A. Het jaarabonnement wordt geïncasseerd per 4 weken. Het seizoen is van 22 augustus tot en met 24 juni 2022 waarbinnen de vakanties vallen zoals opgenomen onder de agenda.

 

Q. Ik dans in een wedstrijdteam, welk abonnement heb ik nodig?

A. Onze wedstrijddansers, die via auditierondes zijn toegelaten, zijn verplicht om minimaal 3 lessen per week te volgen. Er zijn 2 selectie uren per week en een les naar keuze nodig.